Hjem  »  Tay-Yan

Lindrar ömma leder och muskler på ett helt naturligt sätt

”TAY-YAN består av den anti-inflammatoriska och antireumatiska kådan från trädet Boswellia Serrata”

POSITIVA ÅTERKOPPLINGAR FRÅN MÅNGA AV VÅRA NÖJDA KUNDER VISAR ATT TAY-YAN LINDRAR MUSKEL- OCH LEDSMÄRTOR.

PROVA SJÄLV FÅ 30 DAGARS FÖRBRUKNING!

  • Tay-Yan medför ökad smidighet
  • Lindrar stelhet och ömma leder
  • Rekommenderas av forskare
  • Ett 100% naturligt hälsoprodukt
  • Få en månad gratis!

TAY-YAN är en produkt med flera egenskaper!

Många örter på marknaden har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper, men boswellia har kanske den största inverkan på kroppen för att främja en sund inflammatorisk respons. Örten har visat sig vara ganska effektiv vid behandling av inflammationer och smärtor utan att förorsaka magsår som aspirin gör. Traditionellt sett har boswellia också använts för att behandla ryggsmärtor och tarmproblem. Några av de många formerna med boswellia är piller/tabletter och kapslar samt en rad aktuella cremer som kan användas direkt på de berörda hudområdena. Boswellia-extrakt kan användas exempelvis som en lindrande produkt vid artrit, reumatiska besvär, ryggbesvär, muskelspasmer eller inflammatoriska besvär.

Den fantastiska kroppen

All broskvävnad har en fantastisk förmåga att växa och reparera sig själv. Genom att tillföra samma ämnen som broskvävnaden består av kan du faktiskt själv bidra till att återuppbygga sliten vävnad i dina leder. Detta resulterar i större smidighet, mindre besvär, större rörlighet och en lättare vardag!

Utvecklats av forskare

TAY-YAN har utvecklats av forskare i en oberoende forskningsmiljö inom naturvetenskap och medicin. På instituten är man specialister på råvaror, produktion och optimala bioteknologiska lösningar för bästa möjliga biotillgänglighet. Man arbetar nära tillsammans med andra forskare över hela EU.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

TAY-YAN från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.JA TACK!


Jag vill gärna FÅ 1 förpackning Tay-Yan. Jag betalar endast 39:90 för frakt och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar Tay Yan. Pris per förpackning är 198:- Totalpris per försändelse är kr. 435:90 inklusiv porto (39:90) med utskick varannan månad så länge du själv önskar.