Hjem  »  ProstaMed

Har Du prostata besvär? Ta tag i problemet nu innan problemet tar tag dig!

“Hälften av alla män över 45 år har prostata besvär ofta utan att de själva vet om det"

Gör något åt problemet Nu! Prostata besvär är inte något som går över av sig själv. Förebygger du prostata problem, kan du också undvika obehagliga undersökningar och komplicerade behandlingar.

PROSTAMED – Bäst i test just nu! PROSTAMED är ett kosttillskott som är utvecklad med hjälp av den allra senaste forskningen inom naturmedel

  • Inga biverkningar
  • 100% naturmedel
  • Ger normal stråle
  • Till alla män 40+
  • Norskproducerat
  • 60 tabletter
  • Bäst i TEST

Prostata

Prostatan är en körtel strax under urinblåsan och omger urinröret.

Omvandlingen av testosteron till dihydrotestosteron gör att prostatakörteln ofta växer när man blir äldre, vilket innebär att: Strålen blir svagare, de sista dropparna faller i byxorna, toalettbesök bli vanligare, även på natten. Impotens och brännande vid urinering är andra krämpor du kan uppleva när prostatan växer.

BHP och förstorad prostata

Det finns tre stadier i utvecklingen av en förstorad prostata, så kallad BHP:
1. stadiet: Ofta behov av att urinera samt efter dropp.
2. stadiet: Starkare symtom, ofullständig blåstömning.
3. Stadium: Stillastående urin i blåsan, njurskada, inkontinens.

Under etapp 1 och 2 kan hälsokost vara ett alternativ till kemiska mediciner vilket är vanligast i Norge. I det sista steget är ofta operation är nödvändig.

Hur fungerar Prostamed?

Prostamed hjälper mot förstorad prostata. De ämnen som föranleder en minskning av körteln, och resultaten tyder också på att ämnet förhindrar inflammation i urinvägarna. Den tyske professorn Dieter Bach säger: I Tyskland, använder ungefär en tredjedel av prostatacancer patienter dvärgpalm produkter. Det kostar en nästa ingenting jämfört med traditionella läkemedel såsom. Proscar (kemisktframställt), och skillnaden är knappt mätbar. Bach menar att samhället har mycket att tjäna genom att använda vegetabiliska kosttillskott. En prostataoperation kostar så mycket att det skulle vara omöjligt att operera alla som behöver det i framtiden. Efterfrågan på vegetabiliska tillskott är stor i många länder längre söderut i Europa.

Bäst i världen just nu!

Prostamed ™ är den produkt som har utvecklats mycket den senaste tiden. Det har därför tagits fram med hjälp av den allra senaste forskningen som existerar. ProstaMed ™ är den bästa produkten på marknaden idag. Och har nu satts i produktion och förebygga prostata problem.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

ProstaMed från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.

ProstaMed

Dosering: Ta 2 tabletter dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaring: Torrt, stängd och oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Saw Polmetto ekstrakt, Cucrbita Pepo ekstrakt, Sylibum Marianum, Urtica Dioica, tabletthjelpestoffer oligofruktose, fortykkningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), sinksulfat, overflatbehandligsmiddel (magnesiumsalter av fettsyre, trikalsiumfosfat, hydroxypropylmethylcellulose).

Innehåll pr. Rekommenderad dygnsdos 1 (kapsel): Saw Palmetto 150mg, Gresskarfrø ekstrakt 100mg, Mariatistel 25mg, Nessle ekstrakt 25mg, Zink 6,5 mg.JA TACK!


Jag vill prova ProstaMed i 30 dagar och betalar endast 39:90 för porto och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 1 förpackning Q10 L. Pris per förpackning är 296:- Totalpris per försändelse är 296:- med utskick varannan månad så länge du själv önskar. Vi bjuder på portot!