Hjem  »  PetPro

Ett förstklassigt kosttillskott för ditt husdjur!

Gör som proffsen: använd PetPro för ett friskare husdjur!

En stor mängd undersökningar visar att de allra flesta dieter för hundar och katter är av hög kvalitet. Men samma undersökningar visar också att de flesta dieter innehåller alltför få fettsyror.

Med PetPro få du ett kosttillskott som garanterat täcker ditt husdjurs alla behov. PetPro erbjuder inte bara en ökad rörlighet och flexibilitet i leder och muskler, utan bidrar också till en vacker päls. PetPro rekommenderas av veterinärer.

  • Ger näring till pälsen
  • Lindrar stelhet och ömma leder
  • Rekommenderas av veterinärer
  • En hälsokostprodukt
  • Första månaden gratis

Ett förstklassigt kosttillskott för ditt husdjur!

Petpro innehåller hälsosamma fettsyror som t.ex. Omega 3 Sälolja, som ger en ökad flexibilitet i leder och muskler, läker ömma och såriga tassar, samt förbättrar ditt husdjurs immunförsvar. Öljäst är en naturlig källa till vitamin B6 och bidrar till en glansig, vacker päls. Öljäst sägs också motverka fästingar.

PetPro rekommenderas av veterinärer.

Rik på Omega 3

Ingredienser: Sälolja och högkvalitativ öljäst.
Viktig information: Inga biverkningar vid rekommenderad dosering.

Ett friskare husdjur

Gör som proffsen: använd PetPro för ett friskare husdjur. Problemet med ömma och såriga tassar försvinner, och ditt husdjur får ett starkare immunförsvar och en bättre motståndskraft. PetPro bidrar också till att stärka lede, samt till att lindra led-, muskel- och senvärk. PetPro förebygger dessutom hudsjukdomar, pälsavfall och mjäll.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

PetPro från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.



JA TACK!


Jag vill prova PetPro i 30 dagar och betalar endast 39:90 för porto och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar Prostamed. Pris per förpackning är 198:- Totalpris per försändelse är 435:90 inklusiv porto (39:90) med utskick varannan månad så länge du själv önskar.