Hjem  »  Omega 3-6-9

Linfröolja 100 % Ekologisk

”De essentiella fettsyrorna i Omega 369 som kopplas till vår Linfröolja har visat sig vara verksam vid kroppens nedbrytning av fett, vilket är lika viktigt om inte viktigare än kroppens nedbrytning av proteiner och kolhydrater."

Tilskott av Omega 369 essensiella fettsyror verkar positivt på:

  • Hjärta
  • Blodtryck
  • Kolesterol
  • Stela och ömma leder

FÅ BÄTTRE MATSMÄLTNING NU

Det höga innehållet av Omega 3 fettsyror i hälsokostprodukten Linfröolja är bara en av dess positiva sidor. De essentiella fettsyrorna i Omega 369 som kopplas till vår Linfröolja har visat sig vara verksam vid kroppens nedbrytning av fett, vilket är lika viktigt om inte viktigare än kroppens nedbrytning av proteiner och kolhydrater. De flesta av oss får för lite av de rätta fettsyrorna genom kosten. De essentiella fettsyrorna i Omega 369 Linfröolja omvandlas till hormon-liknande substanser mer kända som prostaglandiner, som är viktiga för en rad av kroppens funktioner.

Kvalitet

Vår Omega 369 är förpackad under kontrollerade förhållanden och med hjälp av ett säkert system. Oljan blir inkapslad i en maskin, hermetiskt tillsluten och i totalt mörker. Därefter läggs kapslarna i burkar som tömts på luft med kväve innan de försluts. Detta förlänger hållbarheten till 2 år. Bör stå i kylskåp efter öppnandet

POSITIVA EFFEKTER AV OMEGA 3

Lindrar stela och ömma leder
Förbättrar koncentrationen
Bra för hjärta och kärl
Bra för blodcirkulationen
Bra mot lättare kramp i benen
Bra vid trög mage och stoppande vid lös mage
Lindrar lättare allergiska symptom
Svagt kolesterolsänkande
Lätt blodtryckssänkande
Lindrar vid lätt/periodisk psoriasis

Viktig informasjon:
Inga biverkningar vid rekommenderad dosering. Om du har en allvarlig medicinsk diagnos eller har förskrivits livsviktiga läkemedel ska du kontakta din ordinarie läkare innan du börjar ta Omega369.

Dosering: En tablett per dag.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

Omega369 från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.JA TACK!


Jag vill prova Omega 369 i 60 dagar och betalar endast 39:50 för porto och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar PetPro. Pris per förpackning är 99:- Totalpris per försändelse är kr. 237:90 inklusiv porto (39:90) med utskick varje månad så länge du själv önskar.