Hjem  »  Magic bra

Få vackrare byst och robust stöd

Lace Magic Bra från A-Bolaget AB, är en unik BH koncept och en ny kvalitet för kvinnor som är trötta på obekväma bh alternativ på marknaden. Magiska Lace BH är gjord av en unik blandning av bomull och strechstoff inte finns i andra behåar.

Optimal support

Lace Magic Bra ger optimalt stöd och en fantastisk passform till alla, Dina Bröst få ett fast stöd i ett mjukt, skönt material som andas. Du behöver inte vrida armarna ur led varje gång du klär dig, Denna fina BH har Spetsar och knäppning framtill som framhäver brösten naturligt. Generöst avsmalnande rygg och sidor ger komfort hela dagen.

Håller bysten på plats

Breda axelband håller bysten på plats och ger stöd, utan den smärtsamma kanten som skär i huden. Du behöver inte rätta till din BH på plats flera gånger om dagen! Magiska Lace BH är utformad med vackra spetsar som ofta kan presenteras under en topp eller nätt skjorta. Du kommer inte hitta en mer bekväm BH. När du har provat magiska Lace BH förstå varför!

Lace Magic Bra

den perfekta behån för elegans och komfortJA TACK!


Nu från endast 99:- Ord. pris 124:-

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar magic-bra. Pris per förpackning är 139:- Totalpris per försändelse är 278:- med utskick varannan månad så länge du själv önskar. Vi bjuder på portot!