God för Magen - Lindrar och förebygger mag- och tarmproblem!

"Jag har ätit ”loppfröpulver” psylliumpulver tillsammans med frukost och middag i åratal på grund av hård mage. God för Magen i kapselform är inte bara lätt att få ner i magen, jag menar att detta har en bättre effekt än rent pulver. Det verkar jätte bra för mig!" - Tore, Gjövik

God för magen har positiv inverkan på:


  • Lös och uppblåst mage
  • Matsmältningen
  • Diarré
  • Magsår
  • Generell tarmhälsa
  • Avgiftande

Postitiv dokumentasjon

God för Magen innehåller extrakt av bockhornsfrö (Semen Trigonella) och ”loppfrön” (psylliumfröskal). Var för sig innehåller dessa naturliga ingredienser välkända och dokumenterade positiva effekter, visar fantastiska resultat mot mag- och tarmproblem. Tillsammans ger dessa två ingredienser en mycket bra inverkan, eftersom det stabiliserar magen och förbygger mag- och tarmproblem.

God for Magen

Kosttilskudd - Innhåll per dygnsdos: 2 tabletter dagligen

Dosering: Ta 2 tabletter dagligen. Tuggas. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

Kan kompletteras med andra vitaminer och mineraler Förvaring: Torrt. Förvaring i kylskåp är inte nödvändigt. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Vatten lösliga fibrer (psylliumfröskal / loppfröextrakt), bockhornsfrö extrakt (Semen Trigonella), förtjockningsmedel (cellulosa), antiklumpmedel (silisiumdioxid), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

Fritt från gluten
Fritt från mjölksocker/laktos
Fritt från konstgjorda sötningsmedel
Fritt från konserveringsmedel
Fritt från konsgjorda färgämnen
Fritt från GMO ämnenJA TACK!


Jag vill prova God för Magen i 30 dagar och betalar endast 39:90 för porto!

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar God för Magen. Pris per förpackning är 199:- Totalpris per försändelse är 398:- med utskick varannan månad så länge du själv önskar. Vi bjuder på portot!