Ny hyvel teknologi - Edge Perfect Plus!

“Edge Perfect Plus-systemet är det bästa jag någonsin har provat! Bladen glider smidigt över mitt ansikte och ger en jämn, tät rakning, och hyveln är bekväm med oöverträffad kontroll. Rakning har aldrig varit lättare!" - Arild, Fredrikstad

Veteskapen bakom den nya högteknologiska Edge Perfect Plus!

Möt Edge Perfekt Plus - den underbara nykomlingen i avancerad rakhyvels teknik! Utvecklad i USA, denna revolutionerande rakhyvel glider över konturerna av huden med lätthet, vilket garanterar en jämn och nära rakning - varje gång!


  • Ger en fantastisk jämn hud
  • Perfekt manövrerbart hyvelhuvud
  • Perfekt och behaglig hårborttagning
  • Smörjremsa med fuktighetskräm
  • Ny progressiv 5 blad teknologi

Du får 30 DAGARS STARTPAKET bestående av Edge Perfect Plus Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av 200:- Du betalar endast 39:90 för porto och exp. avgift.


Var snabb! Begränsat antal startpaket finns tillgängliga!

Möt Edge Perfekt Plus - den underbara nykomlingen i avancerad rakhyvels teknik!

Utvecklad i USA, denna revolutionerande rakhyvel glider över konturerna av huden med lätthet, vilket garanterar en jämn och nära rakning - varje gång!

Din jakt efter den perfekta rakhyveln är för alltid över! Edge Perfekt Plus rak system gör underverk för alla män - oavsett ålder! De fem progressiva och syl tunna bladen är så skarpa att de hanterar alla typer av ansiktshår, med det flexibla rakhyvelshuvudet kan du enkelt raka i otillgängliga områden.

Så använder du Edge Perfect Plus


Step 1:

Tvätta ansiktet med varmt vatten innan du rakar dig. Undvik rakning på torr hud. Applicera och massera sedan rakkräm eller rakgelé på de områden du vill raka. Vissa män föredrar att använda borste medan andra använder sina händer. Det är en god idé att låta skummet/gelen vila på ansiktet i en till två minuter innan du börjar din rakning.

Step 2:

Raka uppifrån och ner utmed käklinjen. Edge Perfekt Plus glider lätt över huden och det flexibla huvudet ger huden en perfekt, jämn och nära rakning. Kom ihåg att skölja rakhyveln med varmt vatten efter varje dragning.

Step 3:

När du är klar med din rakning, tvätta ansiktet med kallt vatten och sedan torka huden försiktigt med en ren handduk. Efter rakning, rekommenderar vi att du använder en bra fuktkräm för att hålla huden frisk och ren. Det är viktigt att rengöra din rakhyvel i varmt vatten efter varje användning. Vi rekommenderar att du byter bladen var 14e dag för att ge dig det bästa resultatet.JA TACK!


Skicka 1 GRATIS PROVPAKET med högteknologiska blad till ett värde av hela 200:-

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 st. 4-pack nya högteknologiska blad. Pris per förpackning är 149:- Totalpris per försändelse är 298:- med utskick var tredje månad så länge du själv önskar. Vi bjuder på portot!