Hjem  »  Detox

Rena kroppen med ekologiska Detox!

”Chlorella i samverkan med gurkmeja hjälper till att förhindra skador och förgiftning av tungmetaller som bly Och kvicksilver”

Detox från Biovita är en renande och organisk naturprodukt med Mariatistel, Citronmeliss Chlorella och Gurkmeja. Detox rensar kroppen på föroreningar och bygger upp en bra lever och gall funktion. Kroppen känns friskare och huden spänstigare, förbättrar blodcirkulationen, många människor upplever en viktminskning och du märker av ett ökat välbefinnande i kroppen!

  • Ökad välbefinnande!
  • Viktminskning!
  • Bättre energi!
  • Färre celluliter!
  • Bättre sömnkvalitet!
  • Ökar blodcirkulationen!
  • Frisk hud och friskt hår!

Skönhet kommer inifrån!

Din hud säger mycket om hur vi mår och hur vi lever. Alla celler i kroppen behöver näring för att fungera optimalt. Det gäller även hudcellerna. Vacker hud är frisk hud. För att uppnå en hälsosam balans i kroppen, bör den först rengöras från tungmetaller och föroreningar.

Varför Detox?

Detox handlar om att rengöra systemet och minska slaggprodukter som har byggts upp under lång tid. Kuren rengör tarmen så att din kropp har lättare att ta upp vitaminer, mineraler och näringsämnen som den behöver för att fungera i vardagen. Detox från Biovita hjälper din kropp till en sundare hud, friskare hår, ökad blodcirkulation och välmående!

Detox är unikt!

Detox från Biovita har en unik sammansättning som skiljer sig väsentligt från liknande produkter på marknaden. Detox har en synergieffekt, örterna verkar tillsammans för att starta en skonsam optimal process. Detox är en renande och ekologisk naturprodukt med Mariatistel,Ccitronmeliss, Chlorella och Gurkmeja. Mariatistel ger Silymarin som ökar produktionen av Glutation (kroppens viktigaste antioxidant). Detta minskar slaggprodukterna i kroppen och bygger upp en god lever och gallfunktion. Citronmeliss verkar lugnande på stressbaserade matsmältningsproblem och stimulerar lever och gallblåsa.

Gurkmeja verkar avkylande och stimulerande. Örten korrigerar metabolism i levern och galla verkar urindrivande (för att öka utsöndringen av galla med upp till 130% och påverkar Gallans kvalitet i en gynnsam riktning). Chlorella stimulerar utrensning av toxiner från läkemedel och salvor, som ger en rengörande effekt på huden. Chlorella är särskilt cell-regenererande och tvingar fram bildandet av färska fina hudceller.

Dosering 2 tabletter per dag.

Viktig informasjon:
Inga biverkningar vid rekommenderad dosering. Om du har en allvarlig medicinsk diagnos eller har förskrivits livsviktiga läkemedel ska du kontakta din ordinarie läkare innan du börjar ta Detox.

Dosering: En tablett per dag.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

Detox från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.

Detox

Dosering: Ta 2 kapsler dagligen. Tuggas. Den rekommenderade dygnsdosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Förvaring: Torrt, stängd och oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Mariatistel (Silybum marianum) , Sitronmelisse (Melissa officinalis), Chlorella pulver (Chlorella powder), Gurkemeie (Curcuma longa). Kapselmaterial (gelatin), maltodextrin, antiklumpmedel (Siliciumdioxid).

Innehåll pr. Rekommenderad dygnsdos 2 (kapsler): 560 mg mariatistel, 160 mg sitronmelisse, 40 mg chlorella, 40 mg gurkemeie.JA TACK!


Jag vill få 30 dagars förbrukning av Detox och betalar endast 39:90 för porto och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar Detox. Pris per förpackning är 198:- Totalpris per försändelse är 435:90 inklusiv porto (39:90) med utskick varannan månad så länge du själv önskar.