Överviktig? Gå ner i vikt enkelt och snabbt med Chili Burner!

"Få idealvikten tillbaka - använd CHILI BURNER som tusentals andra gör före dig!"

Chili Burner ® innehåller bara naturliga ingredienser som grönt te, chili, ingefära och dill. Produkten är utvecklad över en sju-års period och ny forskning visar tydligt att produkten kan göra dig slank.

  • Förbränner fett snabbt!
  • Bättre matsmältning!
  • Ökar kaloriförbrukningen!
  • Få idealvikten tillbaka!

Om Chili-Burner

Tabletterna innehåller aktiva substanser från chilifrukter, gröna teblad, ingefärsrötter och dillfrö. Tabletterna bränner självklart inte i magen och du kommer inte att uppleva obehagliga svettningar. Men redan några timmar efter första tabletten, kan man känna en härlig varm känsla.

DYGNSDOS

2 tabletter 2 gånger dagligen med ett glas vatten, tills du har uppnått din ideal vikt. Kan användas så länge det finns behov för det. Bör inte tas av gravida, ammande eller barn. Rekommenderad dygnsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkommligt för barn.

FAKTA

Nya undersökningar visar att de växtsubstanser som finns i Chili Burner påverkar och stimulerar förbränningen. Den samlade bedömningen av studier visar växtsubstansernas förmåga att öka ämnesomsättning och kaloriförbrukning.

KICK-START

Chilin aktiverar systemet och ger dig värmen, och kryddorna startar förbränningen. Att använda starka kryddor i maten är ett bra val om man önskar bränna mer fett. En perfekt avslutning på måltiden skall vara kaffe eller grönt te. Grönt te är kanske att föredra, eftersom man kan dricka flera koppar utan att få problem med magen.

FLER OCH FLER MÄNNISKOR UPPLEVER GLÄDJEN AV ATT VARA SLANK

Det ger självförtroende och visar att du har kontroll. Du kommer också mest troligt att bli fast i denna nya tablett, som är utvecklad och producerad i Norge. Intensivt arbete har bidragit till dessa tabletter och resultatet är slående.

INNOVATION

Receptet är banbrytande och annorlunda, men en blandning av koncentrerade örter som ökar förbränningen och motverkar uppblåst mage. Hemligheten bakom dessa tabletter kallas kostförorsakad stimulering av förbränningen.

FÖRBRÄNNING – PRINCIPEN ÄR ENKEL

Du känner igen det från stark mat. Till exempel den ”heta” mexikanska pizzan med jalapeños eller de starka curryrätterna. Kryddor sätter igång systemet så du får värmen och det sätter igång förbränningen och du bränner bort kalorierna. Biovita AS har fått analyserna och testerna till dessa naturliga ämnen, som är speciellt bra för att kickstarta förbrännings processen.

F INNEHÅLL

Chili-Burner 60 st kapslar

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Grönt te 486 mg. Dill 150 mg. Ingefära 50 mg. Chili 12 mg. Pepparmynta 4.5 mg. En förpackning Chili Burner ® innehåller 60 kapslar och motsvarar 20-30 dagars förbrukning.

INGREDIENSERNAS EGENSKAPER

Grönt teextrakt: Kliniska tester visar att grönt te ökar förbränningen. Chiliextrakt: Leder till viktminskning genom förbättrad matsmältning och värmeproduktion. Dillextrakt: Reducerar celluiter, lugnar ner matsmältningen. Ingefärsextrakt:  Ökar gallgenomströmningen, något som är svagt kolesterolsänkande, verkar desinficerande. Pepparnyntsolja:  Minskar smärta vid tjocktarms sammandragningar och stimulerar kolesterolsänkning.

INNEHÅLLER EJ:

Salt, socker, laktos, jäst, gluten, soja, kontsgjorda färgämnen, sötningsmedel.

FAQ

Kan det vara så  att behandlingen inte fungerar på mig?


Alla verksamma ämnen i Chili-Burner är testade på många olika människor, med mycket bra resultat.

Vad är skillnaden mellan Chili-Burner och andra bantningsmedel?


Chili-Burner har ett helt nytt koncept, där vi använt ingredienser med dokumenterat goda effekter. Till skillnad mot de flesta bantningsprodukter innehåller Chili-Burner fler verksamma substanser.

Är resultatet alltid varaktigt?


Studier visar att kilon kommer att försvinna, men för att behålla den önskade vikten behövs också bra matvanor tillsammans med Chili-Burner regelbundet.

Hur snabbt kommer det att märkas?


Du kommer att märka skillnad efter 7 till 14 dagar.

Hur gör jag för att uppnå bästa effekten?


Bästa sättet är att följa insturktionen. 2 tabletter dagligen. 1 kapsel till frukost och 1 kapsel till middag.

Kan gravida använde Chili-Burner?


Nej, gravida eller ammande skall inte ta Chili-Burner.

Jag har eller har haft en allvarlig sjukdom eller gjort en större operation, eller använt starka mediciner, kan jag använda Chili-Burner?


I dessa fall rekommenderar vi att ni konsulterar er läkare eller motsvarande.

Bra bantnings råd

1. Ät frukost


Du har säkert hört det många gånger tidigare, men det beror helt enkelt på att det är sant. Frukosten är viktig! De som tycker att de kan vänta med att äta till lunch, har helt enkelt fel. Om du inte äter inom en timme efter att du stigit upp, kommer fler kalorier att tas upp under dagen.

2. Ta dig tid


Det tar cirka 20 minuter från att magen är full, tills din hjärna får veta att du är mätt, så ät inte mer än du vet att din mage rymmer.

3. Kryddor i vardagen


Mat med kryddor som gurkmeja, cayennepeppar, senap, chili, ingefära och vitlök ökar ämnesomsättningen, vilket hjälper till att bränna mer fett. I tester där männinskor fick kryddstark mat, ökade förbränningen med 45 extra kalorier per måltid.

4. Drick medan du äter


Om du dricker på fastande mage ökar ditt blodtryck snabbt, vilket innebär att du kommer att känna dig utsvulten när det sjunker igen efter en kort tid. Men om du dricker i samband med måltiden, äter du mindre och känner dig mätt längre.

5. Skratta


Skratta ungefär en kvart om dagen och du bränner några extra kalorier. Dessutom är det förmodligen det roligaset sättet att gå ner i vikt på!

6. Sömn


Sömnbrist påverkar hormonnivån som kontrollerar aptiten. Så om du har en dålig natt, kommer du troligen att äta mer nästa dag.

7. Stäng av TV:n


Titta på TV gör att du äter mer. När du äter och tittar på TV samtidigt är det svårt att fokusera på hur mycket du äter.

8. Ta det lugnt


När du är stressad kommer hormonerna i blodet få kroppen att lagra mer fett.

9. Njut av choklad


Känn ingen skuld om du äter en chokladkaka. Lite choklad kan faktiskt vara bra för dig, speciellt mörk choklad. Men överdriv inte.

10. Håll dig borta från kolhydrater på kvällen


Kroppen arbetar långsammare med den mat du äter på kvällen, när du inte rör så mycket på dig. Därför lagrar den mer fett. Det leder dock inte till att vi äter mindre. Om du är hungrig på kvällen skall du äta frukt eller grönsaker.

11. Ät mer


Istället för att äta en fet efterrätt, ät mer till middag. Ta en extra portion med kyckling eller fisk så att du är mätt när det är dags för efterrätt.

12. Banta med en kompis


Det är lättare att gå ner i vikt om du gör det tillsammans med en kompis.

Viktig informasjon:
Inga biverkningar vid rekommenderad dosering. Om du har en allvarlig medicinsk diagnos eller har förskrivits livsviktiga läkemedel ska du kontakta din ordinarie läkare innan du börjar ta ChiliBurner.

Dosering: En tablett per dag.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

ChiliBurner från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.

Chili Burner

Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar per dag, bör inte överskridas, kosttillskott bör inte användas som ett alternativ för en varierad kost.

Förvaring: Torrt, låst och oåtkomligt för barn

Ingredienser: Grønn te ekstrakt (Camellia Sinesis), kapselhölje (gelatin), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), fyllstoff (dikalisiumfosfat), Chili (Capsicum annum), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsiumfosfat), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyrer).

Innehållpr. Rekommenderad daglig dos (2 kapslar): Grønn te-ekstrakt 500 mg, Chilikonsentrat 100 mg.JA TACK!


Jag vill prova Chili Burner ® i 30 dagar och betalar endast 39:90 för porto och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar Chili Burner. Pris per förpackning är 159:- Totalpris per försändelse är 357:00 inklusiv porto (39:00) med utskick varannan månad så länge du själv önskar.