Hjem  »  Brun 365

Bli vacker och varaktigt brun – året runt med BRUN 365!

"Nya BRUN 365 med nattljusolja, ger dig en vacker gyllenbrun färg, hela året runt!"

När du använder BRUN365 regelbundet, ökar lagret av betakaroten i kroppens fettceller, vilket medför att din hud får en naturlig, jämn gyllenbrun färg - hela året runt!

  • Ger dig en naturlig brunfärg!
  • Reparerar hudens pigment!
  • Jämnar ut Vitiligo!
  • Motverkar bruna fläckar!
  • Gör dig snabbare brun!
  • 100 % naturlig produkt
  • Minskar risken för sol skador

Brun365: 100 % naturlig

Betakaroten finns i många frukter och grönsaker, och är en antioxidant som stärker immunförsvaret. Betakaroten innehåller också ett naturligt och helt ofarligt färgämne. Detta gör att huden inte bränns lika lätt och kan skydda mot skadliga UV-strålar. Samtidigt får du en jämn grundfärg. Tillsammans med jättenattljusolja bidrar detta till att du kommer att se brun ut snabbare. Komihåg att BRUN365 inte är en ersättning för solskyddsfaktor, men gör dig fortare brun. Kom ihåg att inte utsätta dig för mer solning är din hud tål

Nattljusolja

kommer från de ätliga frukterna på jättenattljusplantan (Oenothera biennis) och har länge varit känd för sina goda egenskaper. Oljan bidrar till att bygga upp hudcellerna inifrån, vilket gör huden smidigare och mer motståndskraftig mot solens strålar och annan yttre påverkan.

Snabbt brun – varaktigt brun

Brun365 verkar på fyra olika sätt. För det första kommer du – även utan att sola - uppnå en snabb och varaktig solbränna. Betakaroten producerar vitamin A och ger dig en vacker grundfärg. För det andra hjälper de naturliga substanserna i BRUN365 till att förbättra effekten vid solning. För det tredje gör oljan och antioxidanterna att huden blir bättre förberedd på att ta emot solens och solariernas strålar. Huden har lättare för att hålla sig smidig och frisk utan rynkor och fläckar. För det fjärde kommer färgen att vara mer bestående än vid enbart solning. BRUN365 betyder att du inte behöver lika mycket sol som vanligt för att bli brun, vilket innebär att huden inte torkar ut lika lätt med risk för att fjälla. Du skyddar din hud mot skadliga strålar, samtidigt som du sparar pengar på solarium.

En kapsel räcker

Normal dosering av BRUN365 är en kapsel per dag, vilket motsvarar 3 mg betakaroten. Om du önskar en snabbare effekt i starten, kan du ta upp till tre kapslar de tre första dagarna. Därefter fortsätter du med en kapsel dagligen. BRUN365 är perfekt att använda inför solsemestern om du vill bli snabbt brun utan att behöva sola så mycket att du riskerar att bli bränd.

För alla hudtyper

Om du har en mycket ljus hudtyp, kan BRUN365 vara mycket bra för dig. Det kan vara svårt att uppnå en fin solbränna med ljus hud. BRUN365 kommer gradvis att stimulera bildningen av pigment, samtidigt som det ger en fin solbränna av sig själv. Tilläggas kan att ljusa hudtyper tål mindre sol och BRUN365 gör att du inte behöver sola lika mycket för att få färg.

Trygg och effektiv

Varken betakaroten eller jättenattljus olja klassas som skadliga ämnen, och det rekommenderade dagliga intaget av betakaroten är 3 mg om dagen. Betakaroten innehåller provitamin A, som kroppen omvandlar till vitamin A, vilket är mycket viktigt för syn, hud och slemhinnor, fostrets utveckling, tillväxt och immunförsvar. Gravida bör se till att de varken får för mycket eller för lite vitamin A. Nattljusolja är den ätliga oljan från frön av jättenattljusplantan, vilket ger en vegetabilisk olja med många goda egenskaper. I BRUN365 är dessa båda hälsoprodukterna sammansatta på ett perfekt sätt för att maximera solbrännan på huden. Du kan hitta med information om beta-karoten och jättenattljusolja på Webben. T.ex genom att använda Google.

Viktig informasjon:
Inga biverkningar vid rekommenderad dosering. Om du har en allvarlig medicinsk diagnos eller har förskrivits livsviktiga läkemedel ska du kontakta din ordinarie läkare innan du börjar ta Brun365.

Dosering: En tablett per dag.

GMP-tillverkning

Biovita AS – Din kosttillskottleverantör på nätet. Biovita AS säljer hälsokost och hälsokostprodukter direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder. Biovita AS är idag en av landets ledande hälsokostleverantörer.

Brun365 från Biovita tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Biovita AS är registrerat hos den norska myndigheten för livsmedelssäkerhet, Mattilsynet.

Brun 365

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel per dag, bör inte överskridas, kosttillskott bör inte användas som ett alternativ för en varierad kost.

Förvaring: Torrt, låst och oåtkomligt för barn

Ingredienser: Nattljusolja, Dunaliella salina, gelatin, stabilisator (glyserol), vegetabilsk fett, antiklumpmedel (silisiumdioksid).

Fritt från gluten
Fritt från mjölksocker/laktos
Fritt från konstgjorda sötningsmedel
Fritt från konserveringsmedel
Fritt från konstgjorda färgämnen
Fritt från GMO ämnenJA TACK!


Jag vill prova 60 dagars förbrukning av BRUN365 och betalar endast 99:- pluss 39:90 för porto och expedition.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar BRUN 365. Pris per förpackning är 198:- Totalpris per försändelse är 396:- med utskick varannan månad så länge du själv önskar. Vi bjuder på portot!