Blåbärsextrakt! Naturens starkaste antioxidant

“Blåbärsextrakt är en naturlig hälsoprodukt som stärker immunförsvaret och är bra för synen"

Vänta inte med att ta tillvara blåbärens fantastiska egenskaper. Blåbär innehåller några av naturens starkaste antioxidanter.

  • Stärker immunförsvaret
  • Rik på antioxidanter
  • Bra för hjärta och kärl
  • Bra synen
  • Bättre sömn

Förbättra synen

Gula fläcken är en punkt på näthinnan som är nödvändig för skarp syn. Här sitter syncellerna tätare än på andra delar av näthinnan. Det är denna del av ögat som gör att vi kan se klart, att vi kan se färger, kan läsa och känna igen ansikten. Flavonoider i blåbär förbättrar cirkulationen i ögat och förbättrar syretillförsel till ögonen och bidrar till att avlägsna slaggprodukter.

Rik på antioxidanter

Som näringsämnen innehåller blåbär ca 10 % sockerarter, gott om fruktsyror, fibrer, antioxidanter som ökar kroppens motståndskraft (antocyaniner, vitamin C och betakaroten), kalium och järn. Blåbär har en mängd olika användningsområden, bl.a. att bygga upp, öka samt stärka ditt immunförsvar. Äntligen kan vi presentera en högkvalitativ hälsokostprodukt av blåbärsextrakt i tablettform!

Ökar kroppens motståndskraft

Den som äter en varierad kost bestående av minst 350 gram broccoli eller gröna ärtor, 60 gram blåbär, skaldjur, fet fisk och nötter varje dag kan få ett bra skydd mot åldersrelaterade ögonsjukdomar. Ett annat sätt att maximera skyddet eller lindra en befintlig skada är att ta ett koncentrerat blåbärstillskott med starka antioxidanter.
Bygg upp ditt immunförsvar redan idag!

En hälsokostprodukt

A-bolaget, din kosttillskottsleverantör på nätet. A-bolaget säljer hälsokost direkt till dig utan några fördyrande mellanhänder och är nu en av de ledande leverantörerna av kosttillskott.

Blåbärsextrakt från A-bolaget tillverkas enligt stränga GMP-krav. GMP står för ”Good Manufacturing Practice” (=god tillverkningssed). Begreppet syftar till en tillverkning som sker enligt fastställda riktlinjer vad gäller innehåll, hygien och märkning.

Blåbärstillskott kan sänka blodtrycket och stärka immunförsvaret

Efter en sex veckor lång, slumpmässigt och placebokontrollerad studie fann man flera positiva egenskaper vid intag av blåbär. Studien bestod av 25 män och kvinnor i åldern 18-50 år. Deltagarna konsumerade ett dagligt intag av blåbärs pulver (motsvarande 250 gram bär), Forskarna upptäckte att de som tog tillskott av blåbär upplevde ett lägre blodtryck, hos personer med förhöjt blodtryck. Dessutom konstaterades att de som tog dagligt ett tillskott av blåbär fick ett starkare immunförsvar. Forskerene oppdaget at de som inntok tilskudd av blåbær opplevde redusert blodtrykk, hos de personer med et forhøyet blodtrykk. I tillegg ble det observerte at de som daglig inntok blåbærtilskudd fikk et sterkere immunforsvar. De naturlige drepercellene (NK-celler) fikk en økning på 4%, sammenlignet med de som fikk placebo.Minskar tidigt åldrande av hjärnan
Studien bekräftar också tidigare rön där en forskargrupp genomfört studien på vältränade idrottare, som dagligen intog 250 gram blåbär. Här konstaterades en förstärkning av immunsystemet genom en ökning av NK-celler samt en minskning av inflammatoriska faktorer. Tidigare har det också upptäckts att blåbär kan minska risken för tidigt åldrande av hjärnan. Man tror att flera av de positiva egenskaperna hos blåbär finns i flavonoiderna, som är de ämnen som ger blommor, frukter och bär sin färg.

Källa:
"Six weeks daily ingestion of whole blueberry powder increases natural killer cell counts and reduces arterial stiffness in sedentary males and females" McAnulty et al., Nutritional Research in press. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25150116Studie om blåbär och oxidativ stress


Tillskott av koncentrerade antocyaniner från blåbär och svarta vinbär kan förbättra kolesterolvärden, sänka triglycerider i blodet och ge ett stabilare blodsocker hos patienter med diabetes typ 2.


Bakgrundsinformation:
Oxidativ stress spelar en viktig roll i patogenesen av typ 2-diabetes. Antocyanin, en naturlig antioxidant, har rapporterats att minska oxidativ stress och lindra insulinresistens och diabetes hos försöksdjur; Men att översätta dessa observationer till människan har inte testats fullt ut.


Målet med studien:
Studien är utformad för att undersöka effekterna av renade antocyaniner på dyslipidemi, oxidativ status och insulinkänsligheten hos patienter med typ 2-diabetes.


Tillvägagångssätt:
Forskarna samlade 58 diabetiker, som indelades i två grupper. Under 23 veckor fick en grupp ett tillskott på 160 mg antocyaniner, två gånger om dagen, medan den andra gruppen fick placebo.


Resultat:
Diabetiker som fick tillskott av 160 mg antocyaniner dagligen (motsvarande 100 g färska blåbär och svarta vinbär), upplevde en minskning av det "onda" LDL-kolesterolet med hela 8% och en ökning med "goda" HDL-kolesterol med 19%. Studien visar också att de fick minskade triglycerider i blodet med 23%. Det observerades också en minskning med 8,5% av blodsockernivåerna och en 13% minskning av den beräknade insulinresistenta (HOMA-IR) som ett resultat av dagligt intag av antocyaniner. Värdena för hormonet adiponectin, som är ett protein som produceras i vår fettvävnad, ökade med 23% jämfört med kontrollgruppen. Ett lågt värde av adiponectin har ett samband både med fetma och insulinresistens. När det gäller oxidativ stress såg forskarna också en tydlig minskning av olika markörer för oxidativ stress, jämfört med kontrollgruppen. Dessa förändringar, till exempel kolesterolvärde motsvarar en 27% riskreduktion för att utveckla hjärt-kärlsjukdom. Forskarna informerar om att de har bevisat att tillskott antocyaniner har potential att förbättra metaboliska faktorer relaterade till diabetes hos människor, genom att kunna förebygga dyslipidemi , förbättra insulinkänsligheten och minska oxidativ stress.


Kilde:
"Purified Anthocyanin Supplementation Reduces Dyslipidemia, Enhances Antioxidant Capacity, and Prevents Insulin Resistance in Diabetic Patients".  Li et al., Journal of Nutrition, 2015. http://jn.nutrition.org/content/early/2015/02/04/jn.114.205674.abstract


Blåbärsextrakt

Innehåll per dygnsdos: 2 tabletter
Blåbärs extrakt 400mg
- Antocyaniner 20mg

Ingredienser: Maltodextrin, blåbärsextrakt (Vaccinium mytrillus), förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), antiklumpmedel (kiseldioxid, trikalciumfosfat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Fritt från gluten
Fritt från mjölksocker / laktos
Fritt från konstgjorda sötningsmedel
Fritt från E-ämnen
Fritt från konserveringsmedel
Fritt från konstgjorda färgmedel
Fritt från GMO ämnenJA TACK!


Jag vill prova blåbärsextrakt i 30 dagar och betalar endast 39:90 för porto!

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket om du inte vill ingå en prenumeration. Som prenumerant får du efter 1 månad en ny leverans med 2 förpackningar Blåbärsextrakt. Pris per förpackning är 199:- Totalpris per försändelse är 398:- med utskick varannan månad så länge du själv önskar. Vi bjuder på portot!